TRODNEVNI ARANŽMAN U ADRENALIN KAMPU TARA

Konačno je svanuo i taj petak kada sa ekipom konačno krećeš na put do kanjona reke Tare, spakovao si najneophodnije stvari za ludi rafting vikend i putovanje može da počne.

Prvo što će te oduševiti definitivno će biti predivan krajolik na putu do nas, lepo vreme i uzbudjenje koje osećaju svi koji se odluče da konačno probaju i odvaže se na rafting Tarom. Posle otprilike 5 sati putovanja (koliko ti treba ako npr krećeš iz Beograda) stižeš do Adrenalin kampa Tara i tada zvanično odmor može da počne!

Petkom goste dočekujemo do kasnog popodneva, rasporedjujemo po sobama i dogovaramo kako će izgledati vaš idealni vikend na raftingu. Nakon što svi stignu i smeste se, odlazimo zajedno na večeru gde se uz domaću hranu, iće i piće upoznajemo, razmenjujemo iskustva sa raftinga,itd. Biće svega, vrućeg roštilja, sveže salate, tople pogače… S obzirom da svi znamo koliko put može da umori i izgladni čoveka, obećavamo večeru za pamćenje! Ukoliko ti ili neko iz društva ima specijalan režim ishrane, ne brini! Još niko nije otišao iz Adrenalin parka Tara gladan 😉 Samo je potrebno pri rezervaciji da nam to naglasiš.

Nakon večere, okupljamo se oko vatre i kreće žurka! Živa svirka naravno, bendovi iz celog regiona biće zaduženi za dobar provod i sjajan početak vašeg Tara rafting iskustva.

hrana u rafting kampu

Drugi dan u rafting kampu započinjemo obilnim doručkom. Vrući uštipci, sveži namazi, jaja, suvo meso, slanina, domaći džemovi, vrući hlebovi… Kada se svi dobro najedemo domaće kuhinje, dodeljujemo svakom gostu sigurnosnu opremu (prsluk, kaciga, odelo od neoprena, veslo) i krećemo na reku. Vodiči i iskusni rafting skiperi prave raspored sedenja u čamcu, i upoznaju goste sa prirodom reke Tare kao i pravilima ponašanja na raftingu. Kako biste bili sigurni da će sve proteći kako treba, u svakom momentu možete da pitate sve što vam ne bude jasno i da na licu mesta rešite sve nedoumice. Nakon toga kreće najuzbudljiviji deo putovanja, rafting! 3 do 4 sata čistog adrenalina dok se borite sa rekom a u isto vreme uživate veslajući. Sa povremenim pauzama za uživanje u prirodi i fotografisanje krajolika, nakon nekoliko sati na reci, vraćate se u kamp gde vas čeka ručak. Na meniju je opet, šta drugo nego, domaća kujna,  teletina, kotlić, roštilj, salate i vruće pogače.

Posle ručka je slobodno vreme koji neki vole da iskoriste u dremci na travi, igranju odbojke ili fudbala dok neki odlaze na izlete, hiking, vožnju quadovima ili safari jeep-om. Posebno preporučujemo jahanje za sve ljubitelje konja kao i vožnju biciklima. S obzirom na blizinu Adrenalin kampa Tara zip lajnu, kod nas nikad nije dosadno!

Nakon poslepodneva ispunjenog aktivnostima ili dremkom, sledi večera a nakon nje još jedna žurka u kampu. Kao i veče pre, živa svirka je organizovana pored vatre, druženje i dobar provod su zagarantovani.

Nedeljom ujutru, kada se naspavamo, svi zajedno odlazimo na doručak kojem ćete se u mislima još dugo posle rafting vikenda vraćati. Prženice, kulen, kajmak, vruće pogačice, džemovi,… Za sve one kojima se ni posle doručka ne završava avantura, ne moramo da se opraštamo! Na licu mesta možeš da produžiš svoj boravak i nastavljamo sa zabavom!

Sve što sada treba da uradiš je da izabereš paket po svojoj meri i rezervišeš a mi smo tu da vam poželimo dobrodošlicu u Adrenalin kamp Tara i sa vama prodjemo kroz još jedno nezaboravno rafting iskustvo!

1 thought on “TRODNEVNI ARANŽMAN U ADRENALIN KAMPU TARA”

  1. Pingback: SMEŠTAJ NA RAFTINGU - Adrenaline camp Tara Najpovoljniji smeštaj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *