rafting u septembru

RAFTING U SEPTEMBRU

Sezona godišnjih odmora se polako primiče kraju i mnogi razmišljaju na koji način da što bolje iskoriste ostatak slobodnih dana. Leto ne posustaje i sve je više pitanja Gde na kratak vikend odmor ?

Što se nas tiče, odgovor je uvek isti: Na rafting turu Tarom!

Rafting avantura u septembru nudi beskonačno mnogo mogućnosti. Vodostaj reke je isti kao u avgustu, te tako primamljiv i početnicima i već iskusnim ljubiteljima raftinga, manje gužve na samom spustu rekom Tarom i potpuno predavanje svim čarima kako reke tako i prirode oko nje kao i opušteniji obilazak okoline. Sada je i idealan trenutak da isprobate sve one aktivnosti koje su vas oduvek interesovale!

Pored raftinga, možete se isprobati u kanjoningu, hikingu, jeep safariju, jahanju, biciklizmu a organizujemo i izlete.

Kanjoning je aktivnost koja podrazumeva avanturistički duh. Upoznajte izbliza kanjon reke Tare, bez čamca ili splava, peške, uz pomoć profesionalne opreme i užadi. Obećavamo avanturu za pamćenje!

Hiking je najprirodnija od svih aktivnosti. Šetanje nam je urodjena veština a kao oblik sportske aktivnosti, pešačenje nam nudi mogućnost da uz minimalni fizički napor održimo dobru kondiciju i liniju. Hiking se odvija na poznatim stazama kao i putanjama van obeleženih mesta. Predstavlja sjajnu aktivnost u prirodi za osobe srednjeg i starijeg doba jer ne opterećuje srce i zglobove, poboljšava protok kiseonika u krvi, povećava srčani kapacitet a na duže staze opušta telo i oslobadja duh od nagomilanog stresa. Hiking kao aktivnost preporučujemo svima!

Jedna od najpopularnijih tura je svakako vožnja kvadovima! Kako se nalazimo u netaknutoj prirodi punoj prelepih planinskih i šumovitih predela, ne čudi nas što se većina naših posetilaca upravo najviše raspituje za ovaj vid aktivnosti. Vodjena od strane profesionalaca, vožnja kvadovima nakon raftinga je nešto što ne želite da propustite!

Jahanje konja je posebno iskustvo za ljubitelje ovih predivnih životinja. Mnogi posetioci nakon raftinga odlaze na jahanje. Doživi potpuno novo vidjenje Tare i svih njenih lepota uz galopiranje ili laki kas!

Oo da! Planinski bicikli čekaju na vas! Brdski biciklizam je relativno skoro postao popularan a kako se sve više posetilaca raftinga zanima za njega, obezbedili smo i takvu turu. Prodji neutabanom stazom i doživi adrenalinski udar na jednom od najlepših mesta na svetu!

Pored svega navedenog, tu su i izeti koje svakodnevno organizujemo u rafting centru u dogovoru sa našim posetiocima. Obidjite jedinu prašumu u Evropi (Perućicu), Nacionalni park Sutjeska, jezera Zelengore i mnoge druge znamenitosti. Prepustite se aktivnom odmoru i pustite da vas odnese do neslućenih visina.

I tu se priča ne završava! Nakon što završite avanturu, u kampu vas čeka domaća klopa, vatra oko koje se okupljamo, dobro raspoloženje i žurka sa živom svirkom! Vidimo se!

1 thought on “RAFTING U SEPTEMBRU”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *