Rafting u julu

Rafting Tarom – Jedinstveni doživljaj kojem se uvek vraćaš!

Kao nikada pre, poslednjih 10ak godina čini se kao da stalno negde žurimo, stresiramo se, puno radimo i ono malo slobodnog vremena koje imamo provodimo na društvenim mrežama u beskonačnom skrolovanju za nečim što će nam zaokupiti pažnju I bar na kratko nas izmestiti iz svakodnevnice. Planirajući godišnje odmore I vikend putovanja shvatimo da se oni često svedu na puko obilaženje turističkih atrakcija koje nakon toga vrlo brzo zaboravimo tek ponekad ih se prisećajući uz pomoć galerije naših mobilnih telefona. S vremena na vreme, neko iskoči iz takve postavke stvari I uradi nešto stvarno izvanredno za sebe I one koje voli, nešto zbog čega se posle I sami pitamo Da li bih I ja mogao slično?

Upravo takvu avanturu nudi Adrenalin kamp Tara!

Sezona raftinga Tarom je počela I trajaće sve do oktobra gde će više hiljada ljudi iz regiona I sveta po prvi put posetiti ovo jedinstveno mesto poznato po raftingu, kanjoingu, jeep safariju, jahanju I svim ostalim aktivnostima koje obogaćuju zivot, pumpaju adrenalin I stvaraju uspomene! Takodje, svi oni koji su bar jednom već bili u rafting kampu Tara, sigurno će mu se I ove godine bar za vikend vratiti.

Darežljivost prirode, neobična ćud reke Tare, brzaci I endemske vrste koje ovaj kraj čine najposebnijim mestom na svetu, pokazaće vam da beg od stresne svakodnevnice I opuštanje nikada nije bilo bliže a ni povoljnije.

U želji da rešimo nedoumice u vezi sa raftingom Tara, odgovorićemo na neka od najčešće postavljenih pitanja a u vezi su sa aktivnostima koje nudimo.

.

Kome je rafting Tarom namenjen?

 

Rafting Tarom je namenjen svima koji su željni adrenalina, borbe sa rekom u timu I razmišljaju o aktivnom odmoru. Za deca mladju od 10 godina postoje odredjeni preduslovi koji moraju biti ispunjeni zarad što bezbednijeg iskustva.

 

Da li dobijam opremu za rafting Tarom ili je sam donosim?

 

Svu potrebnu opremu kao I teoretsku I praktičnu obuku dobijate u kampu, na vama je samo da pažljivo slušate naše obučene skipere I pripremite se za avanturu života.

 

Da li moram da idem na rafting?

 

Ne! Ukoliko niste tip koji voli da se skvasi, možete uživati u ostalim aktivnostima koje kamp Adrenalin Tara nudi a u to spadaju Jeep safari, jahanje, biciklizam kao I popularnu vožnju kvadovima koji omogućavaju vožnju po svim vrstama terena! Takodje, pruža vam se prilika I za organizovanim izletima, sve što treba da uradite je da na vreme rezervišete svoje mesto.

 

Kakav je smeštaj u Adrenalin kampu Tara?

 

Smeštaj je u drvenim kućicama koje zajedno sa prelepim krajolikom oko njih daju neponovljiv osećaj stapanja sa prirodom. Svaka kućica ima svoje kupatilo.

 

Koliko ranije moram da rezervišem svoje mesto u kampu?

 

Što pre, to bolje! Vikendom je uglavnom posećenije pa ukoliko želite sebi I svojoj ekipi da obezbedite mirniju varijantu raftinga, rezervišite radne dane kada imate I dodatne popuste.

 

Nosim li svoju hranu u kamp?

Ne, na vama je samo da okupite ekipu a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Sve što je sada ostalo je da vam poželimo dobrodošlicu u Adrenalin kamp Tara I poželimo srećan put ka nama!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *