RAFTING U JULU

Sezona godišnjih odmora je uveliko počela, leto se zahuktava i sada je idealno vreme da nas posetiš!

Godinama unazad, jul je najposećeniji mesec u rafting centrima zajedno sa avgustvom. Na to utiče više faktora. Pre svega, na početku rafting sezone u aprilu i maju, reka ima svoj najveći vodostaj i tada se rafting preporučuje iskusnijim posetiocima. Početak sezone raftinga može biti malo ekstremniji i deci se  ne preporučuje. Kako sezona raftinga odmiče, tako i reka postaje pristupačnija i druželjubivija. Splavarenje je i dalje brzo ali ne u tolikoj meri kao na proleće i to pruža odredjenu dozu komfora početnicima. Temperature u julu su visoke preko dana pa iako reka Tara ne prelazi svojih 12 stepeni kupanje u njoj predstavlja pravo osveženje. Rafting Tarom u julu preporučujemo svima pa i deci školskog uzrasta! Našim najmladjim posetiocima je spust rekom posebno zanimljiv doživljaj.

Mesec jul pruža i pun spektar dodatnih aktivnosti gostima, kao što je kanjoing. Sezona kanjoinga počinje upravo u julu, kada se za to stvore povoljni uslovi i traje sve do septembra a ponekad i duže.

Kako je ovo ipak planinski predeo, dodatni sloj odeće je obavezan u večernjim satima a ni u julu ne odustajemo od pokrivanja jorganom. Ako tražiš beg od gradske vreve i nesnosnih vrućina, ne traži dalje.

Popularne aktivnosti u julu su i organizovani jednodnevni izleti do Sarajeva, posete nacionalnom parku Sutjeska, Zip Line, Jeep safari, jahanje, vožnja kvadovima za poseban adrenalinski doživljaj i mnoge druge. Mesec jul je idealan za rafting avanturu jer kombinujući rafting i bilo koju od dodatnih aktivnosti, poklanjate sebi leto za pamćenje.

Vikendom Adrenaline kamp Tara nakon celodnevnih aktivnosti u prirodi organizuje žurke i žive svirke pored vatre, sada već tradicionalna druženja za svoje posetioce. Domaćinska atmosfera i dobar provod će nas držati na okupu do kasno u noć.

Za sve naše posetioce u julu, spremili smo dodatne popuste i pogodnosti i radujemo se skorom vidjanju! Dobrodošli!  


P.S. Od nedavno smo i na Booking-u 🙂

1 thought on “RAFTING U JULU”

  1. Pingback: LUDI VIKEND NA RAFTINGU - Adrenaline camp Tara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *