LUDI VIKEND NA RAFTINGU

Još jedan ludi vikend u Adrenaline rafting kampu Tara je iza nas i prepuni smo divnih utisaka!

Sam početak jula nam je doneo nove prijatelje u našoj oazi adrenalina i mira kao i neke novine u kampu!

Od vikenda zvanično imamo zavese u kupatilima 😀 Naime, s obzirom da su kućice u ponudi potpuno nove i u želji da ih što brže i bolje opremimo, od početka smo mislili da nešto fali ali nikako nismo mogli da provalimo šta sve do ovog vikenda kada smo od naših dragih gostiju dobili sugestiju „da je sve super al još kad bi i zavese bile na prozorima u kupatilu …“. Ova izjava je ispraćena smehom prisutnih a mi smo, iako malo posramljeni, odmah propust ispravili i naša kupatila su sada konačno opremljena.

Takodje, jesmo li Vam rekli da imamo najbolje komšije na svetu?!

Na sjajan predlog komšija iz kampa Rajska rijeka, nabavili smo „klupu za dobrodošlicu“ i sada zvanično imamo mesto sastanka i rastanka sa novim i starim prijateljima našeg kampa! Priča se da ćete tu probati najbolju rakiju iz ovih krajeva…

Prva tura gostiju je počela da pristiže u petak poslepodne i prva zajednička aktivnost nam je bila odlazak na ručak gde smo uz domaću hranu počeli da ih upoznajemo sa okolinom rafting kampa i aktivnostima koje ih čekaju u subotu. Nakon jela i smeštanja u sobe, prošetali su do reke a kako je dan bio topao, nisu mogli da odole i da se ne okupaju.

Druga tura gostiju je pristigla nešto kasnije, taman na vreme za večeru. Odmah posle večere i smeštanja u sobe, okupili smo se oko naše nove klupe, zapalili vatru i pustili muziku. Odmor je zvanično mogao da počne! Uz planiranje sutrašnjih aktivnosti na raftingu i dobru muziku, nismo ni primetili kako vreme lagano odmiče i da je vreme za spavanje.

hrana u rafting kampu

Ujutru nakon doručka, svi zajedno krećemo na rafting avanturu. Pod punom rafting opremom i sa našim iskusnim skiperima hvatamo se u koštac sa Tarom. Puno smeha, malo namernog padanja u reku kako bismo se rashladili i obilazak najdužeg i najlepšeg kanjona na ovim prostorima, uspeli smo da stvorimo uspomene za ceo život. Naši gosti su bili oduševljeni!

Izmoreni od raftinga, vraćamo se u kamp na ručak i zasluženi odmor.

Vreme nakon ručka je slobodno, te su tako neki dremali, neki su šetali a jedan deo je otišao na vožnju kvadovima. Imali smo i posetu jedne veverice, koja je svratila da vidi šta je to kod nas tako lepo pa su svi nasmejani 🙂

S obzirom da je subota rezervisana za žurku, nakon večere smo se svi tamo i zaputili. Žurke u rafting kampovima su sada već tradicionalan način druženja izmedju posetioca pa je provod bio zagarantovan. Kraj žurke smo dočekali oko naše klupice i vatre gde smo zamalo i zoru pozdravili.

Ujutru po završetku doručka, bilo je vreme da se rastanemo od naših gostiju koji su nastavljali put dalje a obećanje da se vidimo i sledeće godine je najbolji dokaz dobrog provoda. A kad smo kod toga, dobili smo i prvu ocenu na bookingu!

Ako želiš i ti da tvoja ekipa ima najbolju rafting avanturu i dobar provod na odmoru, piši nam!

Dobrodošli u Adrenaline Rafting kamp Tara!

1 thought on “LUDI VIKEND NA RAFTINGU”

  1. Pingback: RAFTING U AVGUSTU - Adrenaline camp Tara - Leto za pamćenje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *